HRVATSKA 2017 – VODICE
17. jula 2017.
ZDRAV COKOLADNI SLADOLED
9. avgusta 2017.

KAKO SKINUTI STOMAK – TOP SAVETI

Katarina Perunicic

Katarina Perunicic

Ćao dragi ljudi! Današnja tema je verovatno jedna od najtraženijih tako da sam htela da popričamo malo detaljnije o tome i da vam dam neke od mojih TOP saveta kako da rešite ovaj ‘problem’! U daljem postu ću vam navesti neke od metoda kojima sam se služila u ovom procesu, kao i moji klijenti (online programi ishrane) i imali uspešne rezultate!

 


1. HRANITE SE ZDRAVO

Za mnoge očekivano, za neke možda i ne, ali ishrana je zaista jedna od najbitnijih stvari koja mora da se zadovolji da bismo imali rezultate. Stomak je skoro uvek odraz ishrane i samog životnog stila i zbog toga se potrudite da zdrava ishrana bude TOP 1 na početku ovog procesa.

*Detaljnije o primerima zdrave ishrane u sledećem postu.

2. ZA DORUCAK JEDITE PROTEINE I MASTI

Idemo dalje! Ovo takođe spada u odeljak o ishrani i mogu reći da je ovo LIFE HACK. Mnogi kažu kako se zdravo hrane a da ne mogu i dalje da skinu stomak – šta je onda uglavnom problem? Doručak kao npr. ovsena kaša + banana + sojino mleko + čia seme + kikiriki puter + lan + .. ko zna šta još. To je previše svega i prepuno nepotrebnih kalorija, zdravih svakako, ali kalorije su kalorije i višak uvek prelazi u masno tkivo. Trenutno moja ishrana izgleda tako da su mi proteini i masti za doručak 4-5 dana u nedelji a ugljene hidrate za doručak (ovsena kaša) jedem uglavnom samo 2 puta.


3. KARDIO TRENING UJUTRU NA PRAZAN STOMAK

Ovo je nešto što je meni lično donelo TOP rezultate i već su se kroz 2-3 nedelje (uz prethodne dve stavke) videle značajne razlike. Ono što sam ja radila ujutru na prazan stomak je kardio trening (brzi hod na traci) 30-50min uz nagib. Ako tek počinjete, postepeno povećavajte trajanje treninga – recimo počnite sa 30min pa iz nedelje u nedelju povećavajte! P.S. Upalite muziku koju volite ili pogledajte neku dobru emisiju – vreme će vam proleteti a ipak ćete uraditi super trening! 🙂


4. VEZBE ZA STOMAK

I za kraj – VEŽBE! Iako mi dnevno stižu stotine pitanja kao “Koje vežbe da radim da skinem stomak?“ – to je stvar na koju poslednje treba da mislite. Vežbe će uticati pozitivno na izgradnju mišića stomaka – to je ono kada ih osetite da su čvrsti ali ih ne vidite. Oni jesu tu, ali dok se ne zadovolje prethodne stavke koje sam navela, neće biti vidljivi! To je prva stvar koju morate da znate. A ono drugo je ODABIR VEŽBI ZA STOMAK. Ako sve osnovne stvari ispoštujete, za bolje rezultate, treba da odaberete vežbe koje najbolje aktiviraju mišiće stomaka… A to vas očekuje kroz par dana na mom Youtube kanalu!

Prijavi se na kanal >>> OVDE <<< kako bi dobio/la obaveštenje kada video bude postavljen!


Nadam se da su vam saveti bili od pomoći i da će vam koristiti! 

Volim vas! ♥